ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μια κουτάλα το μείγμα για muffins, το νερό, το σπορέλαιο, το αυγό, τις πολτοποιημένες μπανάνες, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο, μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βάζουμε φορμάκια στις θήκες για muffins και τα γεμίζουμε κατά τα ⅔ αυτών. Εάν θέλουμε προσθέτουμε από μια λεπτή φέτα μπανάνα στην κορυφή κάθε muffin

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για περίπου 17 λεπτά

Αφήνουμε να κρυώσουν και τα καταναλώνουμε χλιαρά ή σε θερμοκρασία δωματίου