Vegan κρέπες με σως σοκολάτας και φρούτα
10 λεπτά
15 λεπτά
20
ΥΛΙΚΑ
Για τις κρέπες
Για τη σως σοκολάτας
Για το σερβίρισμα
Για τις κρέπες
Σε ένα μπολ ανάμειξε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και άφησε τον χυλό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά
Βάλε το τηγάνι στη φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίξε λίγο λάδι απλώνοντάς το να πάει παντού.
Ρίξε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, απλώνοντάς τον να πάει παντού. Όταν ροδίσει η μια πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογύρισε για να ψηθεί και η άλλη.
Για τη σως σοκολάτας
Σε ένα κατσαρολάκι ζέστανε καλά τη φυτική κρέμα χωρίς όμως να βράσει.
Σε ένα πυρίμαχο μπολ βάζουμε την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και περιχύνουμε με την κρέμα. Ανακατεύομε καλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Για το σερβίρισμα
Σέρβιρε τις κρέπες σου ζεστές γεμίζοντάς τες με τη σως σοκολάτας, τα berries και τους αγαπημένους σου ξηρούς καρπούς.