ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ βάλε το μείγμα και πρόσθεσε το νερό, στο οποίο έχεις πρώτα διαλύσει τη μαγιά και το ελαιόλαδο

Ζύμωσε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική. Άσε τη ζύμη να "ξεκουραστεί" για 15 λεπτά

Για αφράτη βάση πίτσας, κόψε τη ζύμη σε 2 μέρη, περίπου 400 γρ. το καθένα, και άνοιξε τα ζυμάρια σε αλευρωμένη επιφάνεια. Σκέπασε τα και κράτησε τα σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους (περίπου 50 λεπτά). Κατόπιν τοποθέτησε τα σε βουτυρωμένα ταψιά ή σε ταψί με χαρτί ψησίματος και βάλε τα υλικά της αρεσκείας σου

Για λεπτή βάση πίτσας, κόψε τη ζύμη σε 4 μέρη, περίπου 200 γρ. το καθένα, και άφησε τα να "ξεκουραστούν" για περίπου 50 λεπτά. Κατόπιν άνοιξε τα ζυμάρια σε βουτυρωμένα ταψιά ή σε ταψί με χαρτί ψησίματος και βάλε τα υλικά της αρεσκείας σου

Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C για περίπου 25 λεπτά

Ξεφούρνισε και απόλαυσε την πίτσα με τους αγαπημένους σου. Δεν θα μείνει ψίχουλο!