ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα για brownies, το λάδι, τα φουντούκια και τα αυγά μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.

Απλώνουμε ομοιόμορφα τον χυλό σε ένα αντικολλητικό βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με κακάο ταψί, μεσαίου μεγέθους 18 x 25 εκ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20 λεπτά περίπου.

Αραιώνουμε την πραλίνα με το ζεστό εβαπορέ γάλα και περιχύνουμε το brownie. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.