CHEESECAKE PANCAKES ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ
15 λεπτά
12 λεπτά
4
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα pancakes
Υλικά για την κρέμα cheesecake
Υλικά για το σερβίρισμα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για pancakes με το νερό μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός
Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά ρίχνουμε μια κουτάλα από τον χυλό (περίπου 70 γρ.). Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να σχηματιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη οπότε και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια μίας σπάτουλας, ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά (μέχρι να ροδίσει)
Ακουμπάμε τα pancakes σε πιάτο και ετοιμάζουμε την κρέμα
Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα το τυρί κρέμα με το γάλα μέχρι ν’ αφρατέψει
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε παχύρρευστη κρέμα
Για να σερβίρουμε τα pancakes: ακουμπάμε ένα pancake σε πιάτο, από πάνω βάζουμε μια κουταλιά κρέμας cheesecake, απλώνοντας τη και λίγη μαρμελάδα. Συνεχίζουμε με pancake, κρέμα cheesecake, μαρμελάδα, pancake κ.ο.κ. Μοιράζουμε τα υλικά, αναλόγως πόσα πιάτα θα σερβίρουμε
Πάνω από την τελευταία στρώση κρέμας βάζουμε μαρμελάδα και στολίζουμε με τα φρέσκα κεράσια