ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τις κρέπες

Υλικά για τη γέμιση

Υλικά για την μπεσαμέλ

Επιπλέον Υλικά

ΟΔΗΓΙΕΣ

Εκτέλεση για τη μπεσαμέλ

Για την μπεσαμέλ, βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το βούτυρο, αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το αλεύρι.

Ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη ή πλαστική κουτάλα μέχρι να ψηθεί το αλεύρι και να πάρει χρώμα

Ρίχνουμε σταδιακά το γάλα και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα. Αφού βάλουμε όλο το γάλα, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ

Μόλις πήξει καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τους 2 κρόκους και το τυρί και ανακατεύουμε πολύ καλά για να ψηθούν τα αυγά από τη θερμοκρασία της σάλτσας. Αφήνουμε στην άκρη

Εκτέλεση για τις κρέπες

Συνεχίζουμε με τις κρέπες. Φτιάχνουμε το μείγμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και μόλις κάψει καλά ρίχνουμε μία κουτάλα της σούπας μείγμα

Γυρνάμε το τηγάνι μέχρι να απλωθεί και ψήνουμε για 2 λεπτά. Γυρνάμε την κρέπα και ψήνουμε άλλα 2-3 λεπτά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Αφήνουμε τις κρέπες στην άκρη σκεπασμένες με πετσέτα κουζίνας ελαφρώς υγρή

Εκτέλεση για τη γέμιση

Για την γέμιση, σωτάρουμε τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο και μόλις πάρουν χρώμα και χάσουν τα υγρά τους, ρίχνουμε το σπανάκι και τον άνηθο

Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και κατεβάζουμε. Προσθέτουμε την φέτα

Εκτέλεση συνταγής

Γεμίζουμε τις κρέπες με την γέμιση και τις τοποθετούμε σε ταψάκι. Καλύπτουμε με την μπεσαμέλ και πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά