ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ρίχνουμε το μείγμα για Κέικ Βανίλιας Easy Bake, το νερό, το σπορέλαιο (ή μαργαρίνη/βούτυρο) στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά

Ρίχνουμε τον μισό χυλό σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και κρατάμε το μισό στην άκρη

Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα, διαλύουμε μέσα σε αυτό το κακάο, τα αδειάζουμε στο υπόλοιπο μείγμα για κέικ και τα ανακατεύουμε

Ρίχνουμε στην φόρμα και το σοκολατένιο μείγμα

Ψήνουμε στους 180°C για 50 λεπτά (χωρίς να ανοιγοκλείνουμε τον φούρνο) *Για να βεβαιωθούμε πως το κέικ είναι έτοιμο, βυθίζουμε στο κέντρο ένα μαχαίρι. Θα πρέπει όταν αφαιρούμε το μαχαίρι, να μην αφήνει υπολείμματα πάνω του το κέικ