Κρέπα με μπιφτέκι και σάλτσα barbeque
15 λεπτά
5 λεπτά
18
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τις κρέπες
Υλικά για το σερβίρισμα
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για κρέπες με το νερό, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο και το απλώνουμε να πάει παντού
Ρίχνουμε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, τον απλώνουμε να πάει παντού και όταν ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη
Βάζουμε το τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια της κρέπας και περιμένουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε το μπιφτέκι, την ντομάτα και την σάλτσα
Κλείνουμε την κρέπα σε τρίγωνο σχήμα και σερβίρουμε