ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τις κρέπες

Υλικά για την γέμιση και επικάλυψη

ΟΔΗΓΙΕΣ

Εκτέλεση για τις κρέπες

Προετοιμάζουμε το μείγμα για κρέπες Εasy Βake, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και τις αφήνουμε στην άκρη

Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ζεματάμε στο σπανάκι για 1 λεπτό. Το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ

Σε ένα τηγάνι, σωτάρουμε για 5 λεπτά το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για άλλα 2 λεπτά

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες, μέχρι να μαλακώσουν. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο

Σβήνουμε το μείγμα με το κρασί και όταν εξατμιστεί, το αφαιρούμε από την φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει. Μετά προσθέτουμε και το σπανάκι με την ρικότα

Κατά μήκος κάθε κρέπας, απλώνουμε 1 κ.σ. από το μείγμα με το σπανάκι, Τυλίγουμε την κρέπα σε ρολό και τις στρώνουμε όλες μαζί σε ένα ταψί διαστάσεων 35 εκ. x 25 εκ.

Προετοιμάζουμε την μπεσαμέλ, ρίχνωντας το περιεχόμενο των 2 φακέλων μαζί με το γάλα, στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε καλά στην μέγιστη ταχύτητα μέχρι να ετοιμαστεί

Περιχύνουμε τις κρέπες με την μπεσαμέλ, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά στον αέρα