ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μια κουτάλα το μείγμα για muffins, το νερό, το σπορέλαιο και το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθούν

Προσθέτουμε τα φρούτα και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής

Βάζουμε φορμάκια στις θήκες για muffins και τα γεμίζουμε κατά τα ⅔ αυτών

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για περίπου 17 λεπτά

Αφήνουμε να κρυώσουν και τα καταναλώνουμε χλιαρά ή σε θερμοκρασία δωματίου