PANCAKES ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
10 λεπτά
12 λεπτά
4
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα pancakes
Υλικά για το σερβίρισμα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το έτοιμο μείγμα για pancakes με το νερό μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός
Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά ρίχνουμε μια κουτάλα από τον χυλό (περίπου 70 γρ.). Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να σχηματιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη οπότε και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει
Ακουμπάμε τα pancakes σε πιάτο, το ένα πάνω στο άλλο, αφού τα τηγανίσουμε
Σερβίρουμε με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου, στραγγιστό γιαούρτι και φρούτα της αρεσκείας μας