ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε 280 γρ. χλιαρό νερό προσθέτουμε το λάδι και τη μαγιά (η μαγιά περιέχεται στη συσκευασία).

Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε το μείγμα Easy Bake και έπειτα προσθέτουμε το νερό. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ελαστική και λεία ζύμη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.

Κόβουμε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη (περίπου 400 γρ. το κάθε ένα) και τα απλώνουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο (περίπου 50 λεπτά).

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας, την ketchup και τη ρίγανη.

Μόλις τα ζυμάρια είναι έτοιμα απλώνουμε 4 κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα πάνω στην επιφάνεια κάθε ζύμης.

Καλύπτουμε με κομμάτια κολοκυθιού, πιπεριάς, μελιτζάνας, κρεμμυδιού, μανιταριών. Απλώνουμε και τα ντοματίνια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C για περίπου 25 λεπτά.