ΥΛΙΚΑ

Για τις κρέπες

Για την κρέμα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα για κρέπες Easy Bake, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε έναν ομοιογενή χυλό. Αφήνουμε τον χυλό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.

Σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε 40γρ. από το μείγμα της κρέπας. Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά, την γυρίζουμε και την ψήνουμε από την άλλη. Φτιάχνουμε 18 κρέπες.

Ετοιμάζουμε την κρέμα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, τη ζάχαρη και τον espresso.

Μόλις ομογενοποιηθούν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε άλλο λίγο.

Σε ένα σκεύος βάζουμε μια κρέπα ρίχνουμε λίγη από την κρέμα και την απλώνουμε. Τοποθετούμε από πάνω την δεύτερη κρέπα βάζουμε λίγη κρέμα και την απλώνουμε. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν οι κρέπες.

Απλώνουμε την κρέμα επάνω στην τελευταία κρέπα, πασπαλίζουμε με κακάο, ρίχνουμε την θρυμματισμένη γκοφρέτα και λίγο ακόμα κακάο.