ΥΛΙΚΑ

Για τις Τρούφες Carrot Cake

Για Επικάλυψη Σοκολάτας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τις Τρούφες Carrot Cake

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με το μίξερ το μείγμα για Carrot Cake, το νερό, το λάδι και τα αυγά μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.

Απλώνουμε ομοιόμορφα τον χυλό σε μία βουτυρωμένη φόρμα κέικ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C στον αέρα για 45 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει καλά σε σχάρα.

Αφαιρούμε τις καφέ άκρες και θρυμματίζουμε το κέικ σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε τα πεκάν και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

Πλάθουμε το μείγμα μας σε μικρά μπαλάκια ( περίπου 40) χρησιμοποιώντας ένα μικρό scoop παγωτού. Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν.

Για Επικάλυψη Σοκολάτας

Σε μπεν-μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα, προσθέτουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε καλά.

Με ένα πιρούνι βυθίζουμε τις τρούφες μέσα στη λευκή σοκολάτα και τα τοποθετούμε πίσω στο ταψάκι μας πασπαλίζοντας αμέσως με το ψιλοκομμένα πεκάν. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπε τρούφες.